Solide betonvlechtwerk in Zaandam

Krijt & Zonen is gespecialiseerd in het knippen, buigen en aanbrengen van betonvlechtwerk. In het verleden voerde Vlechtbedrijf Krijt voornamelijk verbouwingen en renovatiewerkzaamheden uit. Inmiddels is het bedrijf zodanig gemoderniseerd en gegroeid dat vooral omvangrijke nieuwbouwprojecten worden aangenomen. Krijt & Zonen bestaat al ruim 40 jaar en heeft dan ook een lange historie.

Onze werken

Vlechtbedrijf Arie Krijt: de zonen volgden later

De medewerkers van vlechtbedrijf Krijt & Zonen werken door heel Nederland aan onze bouwprojecten. Wij zijn sinds 1968 actief op het gebied van vlechtwerk. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij altijd nieuwbouwprojecten en renovaties kunnen voltooien met de juiste kwaliteit. Ook in lastige bouwsituaties bedenkt Krijt & Zonen creatieve oplossingen. We staan het hele traject tot uw dienst.

Vlechtbedrijf Arie Krijt: de zonen volgden later

Het bedrijf is op 31 mei 1968 opgericht door Arie Krijt, onder de naam Vlechtbedrijf Arie Krijt. Het eerste grote werk was de pindafabriek van Duyvis in Zaandijk. In die tijd werd voornamelijk nog werk aangenomen in Amsterdam en omstreken. Krijt & Zonen werkt ondertussen overwegend in Noord- en Zuid-Holland. 


In de loop der jaren hebben wij een rijke ervaring en vooral flexibiliteit opgebouwd. Veel bestaande bouwsituaties vergden aanpassingsvermogen en creativiteit. In de jaren tachtig is Rob Krijt (de zoon van Arie) al op jonge leeftijd in het bedrijf komen werken. Hij heeft daardoor lang kunnen profiteren van de kennis die al in het bedrijf aanwezig was.

Halverwege de jaren negentig is Arie Krijt gestopt en heeft Rob Krijt het roer overgenomen. Inmiddels werkt al de vierde generatie in het bedrijf: de drie broers Jeffrey, Pascal en Patrick Krijt. Zij werken voornamelijk buiten op de bouwlocaties. Het bedrijf draagt sindsdien de naam Krijt & Zonen. Twee schoondochters, Tamara en Kelly, ondersteunen de administratie op kantoor.

Meer weten?

De werkplaats van Krijt & Zonen

Onze werkplaats is voorzien van de nieuwste computergestuurde buig- en knipbanken.