top of page
enlarge_89affdef-b940-445b-8f6f-0aa745a81729.JPG

Staal op maat van uw wens in regio Noord-Holland

Kleinbouw en particulieren

Kleinbouw en particulieren

Hoewel we ons bij Krijt & Zonen voornamelijk richten op grote projecten, staan we ook open voor andere realisaties. Als specialist in betonvlechtwerk verkopen we ook wapeningsstaal aan kleine bedrijven en particulieren. Hiermee verhoogt u uw productiviteit en verlaagt u uw bouwkosten. Daarnaast bieden we een uitstekende service door het wapeningsstaal aan uw adres te leveren. 

Deze activiteit kunnen we aanbieden omdat we als ervaren familiebedrijf in de sector voortdurend hebben geïnvesteerd in innovatie en een steeds beter wordend machinepark. Hierdoor slagen we erin de juiste oplossingen te maken voor uw project. Daarnaast bieden we een uitstekende service door het wapeningsstaal aan uw adres te leveren. 

Wapeningsstaal op maat

Het verkopen van wapeningsstaal aan particulieren en kleine bedrijven betekent maatwerk. Ondanks het feit dat we het hele bouwproces als geen ander kennen en graag totaaloplossingen bieden op het vlak van wapening betekent maatwerk ook dat we een persoonlijke aanpak leveren op maat van uw project. Hierdoor houden we onze verkoop van wapeningsstaal graag kleinschalig, zodat we onze klanten de verwachte kwaliteit kunnen bieden.

 

Onderstaand vindt u alvast de mogelijkheden met bijhorende prijslijst. 

Wapeningsstaal op maat
Krijt & zonen contact
krijt & zonen logo_edited.png

WILT U MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN STAAL OP MAAT? EN DE DIENSTEN DIE WE AANBIEDEN

Contacteer ons telefonisch voor meer informatie. 

bottom of page