top of page
Krijt & zonen betonvlechtwerk

Krijt & Zonen, een familiebedrijf in de Randstad met meer dan 50 jaar ervaring in betonvlechtwerk

Nieuwe vrachtwagen.jpeg

Vlechtbedrijf Krijt & Zonen uit Zaandam

Bij Krijt & Zonen in Zaandam zijn we gespecialiseerd in het knippen, buigen en aanbrengen van betonijzervlechtwerk. Waar we ons in het verleden voornamelijk bezighielden met verbouwingswerkzaamheden en renovatieprojecten, zijn we de afgelopen decennia uitgegroeid tot een modern en ambitieus bedrijf. Inmiddels nemen we vooral omvangrijke nieuwbouwprojecten aan, waarbij onze diensten onmisbaar zijn.

We hebben niet alleen een lange historie, maar onze klanten mogen ook rekenen op onze expertise, waarbij we telkens passende oplossingen vinden voor ieder project. Wanneer de bouwsituaties uitdagend zijn, bedenken wij graag samen een creatieve of innovatieve oplossing. Dankzij onze flexibiliteit passen we ons gemakkelijk aan, wat van pas komt bij zowel grote als kleine opdrachten.

Een echt familiebedrijf

Krijt & Zonen werd in 1968 opgericht door Arie Krijt. Zoals de naam van ons bedrijf al doet vermoeden, zijn wij een echt familiebedrijf in hart en nieren, dat ondertussen onder leiding staat van de derde generatie. Na de oprichting door Arie heeft zijn zoon Rob al meer dan 25 jaar de rol van directeur binnen het bedrijf vervuld. Momenteel wordt de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken ook gedragen door Jeffrey, Pascal en Patrick.

Een echt familiebedrijf

Na meer dan vijftig jaar actief te zijn in de sector staat Krijt & Zonen nog steeds voor dezelfde kernwaarden die ze hoog in het vaandel dragen: betrouwbaarheid, flexibiliteit, persoonlijke betrokkenheid en korte communicatielijnen.

betrouwbaarheid

persoonlijke betrokkenheid

flexibiliteit

korte communicatielijnen

Ons team

Rob Krijt.jpeg

Rob Krijt

Verkoop en Advies

Jeffrey Krijt.jpeg

Jeffrey Krijt

Inkoop en Werkvoorbereiding

Pascal Krijt.jpeg

Pascal Krijt

Verkoop kleinbouw en Productie

Patrick Krijt.jpeg

Patrick Krijt

Verkoop en Uitvoering

Krijt & zonen contact
krijt & zonen logo_edited.png

MEER WETEN OVER KRIJT & ZONEN
EN DE DIENSTEN DIE WE AANBIEDEN

Neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page